Jak możesz pomóc

Fundację Salus możesz weprzeć na wiele sposobów, każdy z nich ma istotne znaczenie dla naszej działalności. Od wsparcia poprzez darowizny pieniężne do organizacji imprezy charytatywnej. Możesz także pomóc w realizacji naszych programów i poszerzeniu naszego zasięgu oddziaływania. Prosimy – rozważ już dziś włączenie się w nasze działania!

Pomoc finansowa

Potrzebna w pierwszym rzędzie do stworzenia projektów architektonicznych, kosztorysu oraz budowy i wyposażenia Fundacyjnego Domu Opieki oraz Ośrodka Rehabilitacyjnego, w tym, docelowo, infrastruktury do hipo i hydroterapii.

Możesz pomóc:

• dokonując wpłaty na konto fundacji,
  • znajdując sponsorów instytucjonalnych
  • organizując zbiórkę pieniędzy
  • informując znajomych o fundacji i podając adres naszej strony.

Tutaj jest informacja o pozyskanych źródłach finansowania oraz wysokości środków finansowych i materialnych zapewnionych lub uzyskanych z każdego źródła. Pełną sprawozdawczość finansowa oraz rozliczenie wydatkowania uzyskanych środków znajdziecie w bilansie Fundacji publikowanym co roku na naszej stronie internetowej.

Nasze konto:
Fundacja Pomocy Dzieciom i Osobom Niepełnosprawnym SALUS
Volkswagen Bank Polska S.A.
Rondo ONZ 1

SWIFT: VOWAPLP1
90 2130 0004 2001 0439 9069 0001
Darowizna przez Internet:

Możecie Państwo przekazać nam darowiznę pieniężną za pośrednictwem systemu elektronicznych płatności AllPay.
System AllPay zapewnia pełne bezpieczeństwo i wygodę transakcji, obsługuje nastepujące kanały płatności:

• karty płatnicze - Visa, MasterCard/EuroCard (za wyjątkiem systemu Maestro), JCB, Dinners Club, Polcard (za wyjątkiem Polcard Bis) oraz KARTY PŁASKIE VISA ELECTRON banków: Inteligo, Deutsche Bank PBC i Millenium
  • e-Przelewy, przekazy i przelewy z dowolnego banku